City Color Contour & Correct Cream Palette - Beauty and Lifestyle Experience

July 22, 2017

City Color Contour & Correct Cream Palette



Kayaknya jaman sekarang kalau make up belum lengkap rasanya kalau ga contouring dulu, ya ga sih? Yaaaa... kalau aku sih jujur pakai contour pas acara aja, kalau make up sehari-hari sih ga. Sempet nyobain beberapa merk, kali ini aku mau review mengenai contour & correct (concealer) cream dari city color.

I thought, it's not completed if you makeup without contouring, am I right? Yaaaa (*thinking)... to be honest, I just put contour (cream or powder) when I  go to events or invitation, and for daily makeup I loved natural makeup. I have try some contour brand, but now I want to share you about my experience with Contour & Correct Cream from City Color.



Hal pertama yang aku suka dari produk ini adalah cream ini dalam satu package, dan keduanya emang ga bisa dipisahin dalam make up. Jadi dalam satu kemasan, City Color Contour & Correct Cream Palette ini punya tujuh palet. Tiga palette cream untuk contour (highlighter, bronzer, contour) dan empat cream palette untuk corrector.

First thing, I love this product because they offers many cream on one package, and I thought both of them cannot separated. So, in this package you will get contour and correct cream (7 palette). Three colours for contour (highlighter, bronzer, contour)  and four colours for corrector cream.



Untuk bronzer dan contour creamnya menurut aku emang ok, Cuma untuk pemakaian contour harus kira-kira yah teman-teman, soalnya warnanya lumayan gelap. Sebelum beli aku sering denger kalo contournya kurang keluar dan mesti berkali-kali poles. Tapi pas udah punya aku langsung aja ambil banyak dan ternyata malah jadi ketebelan. Tapi bagus kok, recommend lah. 
For me, the bronzer and contour cream was good, but you must beware with cream usage, because the contour colour is too dark. Before I bought it, I've often hear about this 'contour is not recommend', even some people said 'u need to apply again and again'. But for me, this contour and brozer result was recommend. 

Untuk bronzernya menurut aku bagus, dan aku suka banget sama bronzernya. Warnanya bagus dan ga perlu usaha terlalu banyak buat ngehasilin makeup look yang bagus. Sedangkan highlighter-nya, aku kurang suka karena kurang kelihatan hasilnya. Hasilnya juga kurang glowing dan cenderung hanya putih aja. Mungkin karena bentuknya cream kali yah.

And the bronzer, I love so much this bronzer. The bronzer colour is awesome and you don't need more effort to get best make up look, because this is so easy to apply and have good result. While the highlighter, I don't think i like it. Because I don't like the result. The result not glowing and just provide white colour. Maybe, because this is just cream (highlighter).


Untuk corrector, to be honest hasilnya lumayan tapi yah ga bagus-bagus banget sih. Jadi untuk correctornya sendiri ada empat warna dengan tiga manfaat yang beda-beda. Kuning dan orange untuk dark spot, hijau untuk redness dan blemishes,  dan warna ungu gunanya untuk discoloration.

And for corrector cream, to be honest for corrector i thought is not bad. So, this package have four colour with three benefit. Yellow and Orange for dark spot, green for redness and blemishes, and the last is purple for discolorations.


Untuk hasil dengan harga produk yang relatif murah (Rp. 70ribuan) menurut aku produk ini worth it dan bagus buat make up pemula.
For the "Best Reasult" with cheap price (plus minus 70.000 rupiah), i thought it was worth and good for newbie.




Kelebihan/ Benefit :

+ Murah / cheap
+ (ekonomis) Kemasannya yang all in one package bikin gampang karena ga perlu beli banyak make up / (Economics) All in one, you don't need this to buy more makeup
+ hasilnya lumayan, recommend
/ the result was good, recommend


Kekurangan /Weakness :
- Kemasannya gede banget, ribet buat dibawa kemana-mana/ the packaging too big
- Untuk correctornya hasilnya kurang bagus / the corrector result is a bit worst


NOTE : Sorry for my bad english


Get in touch with me :

1 comment: